KOCALİ'DE DOLULUK UYARISI YAPILDI

24.10.2020 - 21:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCALİ'DE DOLULUK UYARISI YAPILDI

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir tarafından yaptırılan ve Marmara Bölgesinin doğa harikası olan Ormanya'dan haftasonu doluluk uyarısı yapıldı.. Ormanya'nın resmi twitter sayfasından yapılan uyarıda "Değerli ziyaretçilerimiz kamp alanımızda karavan bölümümüz dolmuştur. Yoğun ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verilirken "Not: Çadır bölümünde yer bulunmaktadır." bilgisi de paylaşıldı..  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir tarafından yaptırılan ve Marmara Bölgesinin doğa harikası olan Ormanya'dan haftasonu doluluk uyarısı yapıldı..

Ormanya'nın resmi twitter sayfasından yapılan uyarıda "Değerli ziyaretçilerimiz kamp alanımızda karavan bölümümüz dolmuştur. Yoğun ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verilirken "Not: Çadır bölümünde yer bulunmaktadır." bilgisi de paylaşıldı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.