KOCAELİSPORUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

27.08.2020 - 17:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİSPORUN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Kocaelispor'un bu sene yükseldiği 2. Ligdeki gurubu belli oldu. "Bekle bizi süperlig, biz burada misafiriz" şiarı ile lige başlayacak ve TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor rakipleri belli oldu. Kocaelispor'un rakipleri arasında kendisi gibi bir dönemler 1. ligde top koşturan Sarıyer bile var.. İŞTE KOCAELİSPOR’UN RAKİPLERİ Afjet Afyon Amedspor 24 Erzincan Ankara Demir Çorum Belediye Ergene Velimeşe Gümüşhane Hacettepe Hekimoğlu Trabzon İnegölspor Kahramanmaraş Manisa FK Niğde Anadolu Sancaktepe Sarıyer Şanlıurfaspor Uşakspor Zonguldak Kömür

Kocaelispor'un bu sene yükseldiği 2. Ligdeki gurubu belli oldu. "Bekle bizi süperlig, biz burada misafiriz" şiarı ile lige başlayacak ve TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor rakipleri belli oldu. Kocaelispor'un rakipleri arasında kendisi gibi bir dönemler 1. ligde top koşturan Sarıyer bile var..


İŞTE KOCAELİSPOR’UN RAKİPLERİ
Afjet Afyon
Amedspor
24 Erzincan
Ankara Demir
Çorum Belediye
Ergene Velimeşe
Gümüşhane
Hacettepe
Hekimoğlu Trabzon
İnegölspor
Kahramanmaraş
Manisa FK
Niğde Anadolu
Sancaktepe
Sarıyer
Şanlıurfaspor
Uşakspor
Zonguldak Kömür

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.