Kocaelispor'un o rakibi ligden çekilme kararı aldı

03.02.2020 - 06:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaelispor'un o rakibi ligden çekilme kararı aldı

KH/CENGİZYÜCAK 26 Oca 2020  tarihinde Kocaelispor'a 5-3 yenilen Cizrespor bu haftada kendi sahasında Ağrıspor'a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Penaltılarının verilmediğini söyleyen takım ve taraftarlar hakeme büyük tepki gösterdi. Cizrespor Başkanı, sürekli haklarının yendiğini söyleyerek takımı ligden çekeceğini açıkladı. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Cizrespor Kulübü’nün başkanı Maruf Sefinç, sahalarında 1-0 yenildikleri maçtan sonra takımlarına yönelik haksız ve hukuksuz kararların verildiğini söyleyerek, takımı ligden çekme kararı aldığını açıkladı. Ağrıspor maçın 90. dakikasında attığı gol ile ev sahibi Cizre Spor’u 1-0 yendi. Cizresporlu futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte orta hakem Erdem Demirtaş’a penaltılarının verilmediğini iddia ederek itiraz etti. Futbolcular ve taraftarlar hakeme büyük bir tepki gösterdi. Cizrespor Başkanı Maruf Sefinç, Ağrı maçı başta olmak üzere bundan önceki maçlarda da haksızlığa uğradıklarını ifade ederek, teknik heyet ve futbolcularla birlikte bir basın açıklaması yaparak takımı çekme kararı aldıklarını belirtti.

KH/CENGİZYÜCAK 26 Oca 2020  tarihinde Kocaelispor'a 5-3 yenilen Cizrespor bu haftada kendi sahasında Ağrıspor'a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Penaltılarının verilmediğini söyleyen takım ve taraftarlar hakeme büyük tepki gösterdi. Cizrespor Başkanı, sürekli haklarının yendiğini söyleyerek takımı ligden çekeceğini açıkladı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Cizrespor Kulübü’nün başkanı Maruf Sefinç, sahalarında 1-0 yenildikleri maçtan sonra takımlarına yönelik haksız ve hukuksuz kararların verildiğini söyleyerek, takımı ligden çekme kararı aldığını açıkladı.

Ağrıspor maçın 90. dakikasında attığı gol ile ev sahibi Cizre Spor’u 1-0 yendi. Cizresporlu futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte orta hakem Erdem Demirtaş’a penaltılarının verilmediğini iddia ederek itiraz etti. Futbolcular ve taraftarlar hakeme büyük bir tepki gösterdi.

Cizrespor Başkanı Maruf Sefinç, Ağrı maçı başta olmak üzere bundan önceki maçlarda da haksızlığa uğradıklarını ifade ederek, teknik heyet ve futbolcularla birlikte bir basın açıklaması yaparak takımı çekme kararı aldıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.