KOCAELİSPOR ŞAMPİYON

01.07.2020 - 01:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİSPOR ŞAMPİYON

KH/CENGİZYUCAK TFF’nin ligler oynanmayacak yönündeki açıklamasının ardından şkentte büyük bir coşku yaşanırken, Kocaelisporlu futbolcular stada giderek şampiyonluk meşaleleri yakarak bu haberi kutladılar.. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF’nin açıklamasının ardından, ligde açık ara önde giden Kocaelisporlu futbolcular şampiyonluk havasına girdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada "TFF'nin almış olduğu karar hepimize hayırlı olsun, başta yolumuzu açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yönetim Kurulumuz, sezon başından itibaren görev almış teknik ekiplerimiz, futbolcularımız, çalışanlarımı, elbetteki taraftarlarımıza camiamıza ve sürekli bizimle olan kıymetli yerel basınımıza teşekkür ediyoruz." dedi..

KH/CENGİZYUCAK TFF’nin ligler oynanmayacak yönündeki açıklamasının ardından şkentte büyük bir coşku yaşanırken, Kocaelisporlu futbolcular stada giderek şampiyonluk meşaleleri yakarak bu haberi kutladılar..

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi. TFF’nin açıklamasının ardından, ligde açık ara önde giden Kocaelisporlu futbolcular şampiyonluk havasına girdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada "TFF'nin almış olduğu karar hepimize hayırlı olsun, başta yolumuzu açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Yönetim Kurulumuz, sezon başından itibaren görev almış teknik ekiplerimiz, futbolcularımız, çalışanlarımı, elbetteki taraftarlarımıza camiamıza ve sürekli bizimle olan kıymetli yerel basınımıza teşekkür ediyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.