KOCAELİ AK PARTİNİN YILLANMIŞLARI SAHADAN AYRILMIYOR

Siyaset 04.09.2021 - 00:29, Güncelleme: 04.09.2021 - 00:29
 

KOCAELİ AK PARTİNİN YILLANMIŞLARI SAHADAN AYRILMIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli il başkanlığı ve üç dönem milletvekilliği yaptıktan sonra şimdi Derince Belediye Başkanlığı yapan Zeki Aygün ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğinden sonra Ak Parti Kocaeli Milletvekilliğinde 4. dönemini tamamlamak üzere olan İlyas Şeker sahada aktif bir şekilde siyaset yapmaya devam ediyor.. Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Ak Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan bugün Derince'de saha çalışması yaptıktan sonra mahallede esnaf ziyaretinde çay ocağında mola verdiler ve vatandaşlara gündemle ilgili bilgiler verdiler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli il başkanlığı ve üç dönem milletvekilliği yaptıktan sonra şimdi Derince Belediye Başkanlığı yapan Zeki Aygün ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğinden sonra Ak Parti Kocaeli Milletvekilliğinde 4. dönemini tamamlamak üzere olan İlyas Şeker sahada aktif bir şekilde siyaset yapmaya devam ediyor..

Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Ak Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan bugün Derince'de saha çalışması yaptıktan sonra mahallede esnaf ziyaretinde çay ocağında mola verdiler ve vatandaşlara gündemle ilgili bilgiler verdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.