İYİ PARTİ ÇAYIROVA ESKİ BAŞKANI UZUNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset 05.01.2022 - 20:56, Güncelleme: 05.01.2022 - 20:56
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA ESKİ BAŞKANI UZUNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası üzerine, İlçe Başkanı olarak İlhami Bayrak atandı..  Mehmet Şeref Uzunal bugün İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkişlatını ziyaret ederek, İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti.. Mehmet Şeref Uzunal'dan ilçe başkanlığından istifası ile ilgili bir basın açıklaması geldi.. İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI "Değerli dava arkadaşlarım ve basın mensubu kardeşlerim basında sürekli yanlış haberler yazılıp çiziliyor. İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı görevimden görevden alınmadım, kendi arzum ve isteğimle istifa ettim .Arkadaşlar partimizi diğer partilerle karıştırmayın lütfen. İyi parti tamamen demokrasi kuralları geçerlidir. Seçilmiş ilçe başkanı istemedikten sonra görevden alınamaz, tüzük de belirtilmiştir. Dava arkadaşlarım ve değerli basın mensubu dostlarım Çayırova'da bulunan iş yerimi Bilecik ili osmaneli ilçesine taşıdığım ve ikametimi de oraya getirdiğim için ilçe başkanı görevimden istifa ettim. Göreve atanan yeni ilçe başkanı kardeşim İlhami Bayrak başkanıma başarılar diliyorum, her zaman yanlarında olduğumu bildirir, yolu açık olsun başarılarının devamını diliyorum. Değerli basın mensubu arkadaşlara duyurulur, tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum"
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova ilçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası üzerine, İlçe Başkanı olarak İlhami Bayrak atandı..

 Mehmet Şeref Uzunal bugün İYİ Parti Çayırova İlçe Teşkişlatını ziyaret ederek, İlhami Bayrak'a "hayırlı olsun" dileklerini iletti..

Mehmet Şeref Uzunal'dan ilçe başkanlığından istifası ile ilgili bir basın açıklaması geldi..

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI

"Değerli dava arkadaşlarım ve basın mensubu kardeşlerim basında sürekli yanlış haberler yazılıp çiziliyor. İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı görevimden görevden alınmadım, kendi arzum ve isteğimle istifa ettim .Arkadaşlar partimizi diğer partilerle karıştırmayın lütfen. İyi parti tamamen demokrasi kuralları geçerlidir. Seçilmiş ilçe başkanı istemedikten sonra görevden alınamaz, tüzük de belirtilmiştir. Dava arkadaşlarım ve değerli basın mensubu dostlarım Çayırova'da bulunan iş yerimi Bilecik ili osmaneli ilçesine taşıdığım ve ikametimi de oraya getirdiğim için ilçe başkanı görevimden istifa ettim. Göreve atanan yeni ilçe başkanı kardeşim İlhami Bayrak başkanıma başarılar diliyorum, her zaman yanlarında olduğumu bildirir, yolu açık olsun başarılarının devamını diliyorum. Değerli basın mensubu arkadaşlara duyurulur, tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.