KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRE BAKAN GELDİ

Güncel 20.08.2021 - 18:26, Güncelleme: 20.08.2021 - 18:26
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİRE BAKAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Bugün geldiği Kocaeli'de sanayici ve  iş insanları ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, Kocaeli Valiliğinin ardından Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.    Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete Başkan Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır,   MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü katıldı. Bakan Elvan daha sonra AK Parti Kocaeli İl binasını ziyaret etmek üzere buradan ayrıldı.
KOCAELİ HABERİ

Bugün geldiği Kocaeli'de sanayici ve  iş insanları ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Elvan, Kocaeli Valiliğinin ardından Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.   

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete Başkan Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır,   MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü katıldı.

Bakan Elvan daha sonra AK Parti Kocaeli İl binasını ziyaret etmek üzere buradan ayrıldı.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.