KOCAELİLİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Röpotajlar 12.09.2020 - 20:55, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİLİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

KOCAELİ HABER Milli Eğitim Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl da EBA yolu ile uzaktan eğitim programı kararı alması üzerine Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü EBA'ya erişim sorunu olan öğrenciler için  EBA Destek araçlarını hizmet soktu..  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik bu haberi twitter sayfasından "Bilgi, Senin Olduğun Her Yerdedir. EBA canlı derslere erişim sağlayamayan öğrencilerimiz için seyyar EBA Destek aracımız hizmet vermeye başlamıştır. Her yerdeyiz, sizinleyiz." sözleri ile duyurdu..

ResimKOCAELİ HABER Milli Eğitim Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl da EBA yolu ile uzaktan eğitim programı kararı alması üzerine Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü EBA'ya erişim sorunu olan öğrenciler için  EBA Destek araçlarını hizmet soktu..

 İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik bu haberi twitter sayfasından "Bilgi, Senin Olduğun Her Yerdedir. EBA canlı derslere erişim sağlayamayan öğrencilerimiz için seyyar EBA Destek aracımız hizmet vermeye başlamıştır. Her yerdeyiz, sizinleyiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.