CHP GEBZELİ KADINLAR TOPLADI

Siyaset 07.10.2021 - 22:38, Güncelleme: 07.10.2021 - 22:38
 

CHP GEBZELİ KADINLAR TOPLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe kadın kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardımsevrlerden giysi ve kışlık battaniye topladılar.. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan toplanan giysilerin ve bataniyelerin tasnifini yaptıktan sonra sosyal medyadan "CHP Gebze İlçe kadın kolları ailesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere kıyafet ve battaniye yardımı hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu zor pandemi günlerinde vatandaşlarımızın yüzünde ufak da olsa bir gülümseme yaratabilmek bizim için en büyük mutluluk" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe kadın kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardımsevrlerden giysi ve kışlık battaniye topladılar..

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan toplanan giysilerin ve bataniyelerin tasnifini yaptıktan sonra sosyal medyadan "CHP Gebze İlçe kadın kolları ailesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere kıyafet ve battaniye yardımı hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu zor pandemi günlerinde vatandaşlarımızın yüzünde ufak da olsa bir gülümseme yaratabilmek bizim için en büyük mutluluk" ifadeleri ile paylaştı..

Bir 3 kişi, ayakkabı, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'REDMI NOTE 9PRO AI QUAD CAMERA' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.