KOCAELİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

Yaşam 05.02.2020 - 18:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

Vandaki çığda 33 vatandaşımız şehit oldu. Van Bahçesaray'daki çığ faciasında'nın acı Kocaeli'ye  düştü  Van’da meydana gelen çığın altında kalan isimlerden biri de  İzmitli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz olduğu öğrenildi. Astsubay Karagöz, çiğ felaketinde şehit oldu. Bahçesaray'da çığ altında kalan 5 vatandaşımızı arayan ekiplerimizin üzerine ikinci bir çığ düşmesi sonucu 11 Jandarma Personeli, 7 Güvenlik Korucusu, 3 İtfaiyeci, 1 GSM Şirketi Personeli, 2 Karayolları Personeli ve 9 sivil vatandaşımız hayatını kaybederek Şehit oldu..

Vandaki çığda 33 vatandaşımız şehit oldu. Van Bahçesaray'daki çığ faciasında'nın acı Kocaeli'ye  düştü 

Van’da meydana gelen çığın altında kalan isimlerden biri de  İzmitli Jandarma Astsubay Fatih Karagöz olduğu öğrenildi. Astsubay Karagöz, çiğ felaketinde şehit oldu.

Bahçesaray'da çığ altında kalan 5 vatandaşımızı arayan ekiplerimizin üzerine ikinci bir çığ düşmesi sonucu 11 Jandarma Personeli, 7 Güvenlik Korucusu, 3 İtfaiyeci, 1 GSM Şirketi Personeli, 2 Karayolları Personeli ve 9 sivil vatandaşımız hayatını kaybederek Şehit oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.