AK PARTİ KOCAELİ'DE ''ESKİLER HAREKETİ'' YAYILIYOR

Siyaset 12.08.2021 - 15:45, Güncelleme: 12.08.2021 - 15:45
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE ''ESKİLER HAREKETİ'' YAYILIYOR

KOCAELİ HABERİ
2023 genel seçimlerine doğru takvim hızla ilerlerken Ak Parti Kocaeli ve Gebze bölgesinde geçmişten günümüze Ak Partide veya partinin görevlendirmesi ile TBMM veya Belediyelerde görev almış eski isimlerde gözle görülür bir hareketlenme başladı.. Ak Parti Kocaeli il başkanlığının ardından üç dönem Ak parti Koceli milletvekilliği yaptıktan sonra Derince Belediye Başkanlığına seçilen Zeki Aygün ve yine il başkanlığının ardından üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra şimdi Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyeliği görevine getirilen İbrahim Karaosmanoğlu bu sabah Ak Parti Kocaelinin tanınmış isimlerinden birisi olan iş adamı Ömer Gögercin'in düzenlediği programda partiye emeği, geçmiş isimlerle bir araya gelerek istişarede bulundular..  
KOCAELİ HABERİ

2023 genel seçimlerine doğru takvim hızla ilerlerken Ak Parti Kocaeli ve Gebze bölgesinde geçmişten günümüze Ak Partide veya partinin görevlendirmesi ile TBMM veya Belediyelerde görev almış eski isimlerde gözle görülür bir hareketlenme başladı..

Ak Parti Kocaeli il başkanlığının ardından üç dönem Ak parti Koceli milletvekilliği yaptıktan sonra Derince Belediye Başkanlığına seçilen Zeki Aygün ve yine il başkanlığının ardından üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra şimdi Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyeliği görevine getirilen İbrahim Karaosmanoğlu bu sabah Ak Parti Kocaelinin tanınmış isimlerinden birisi olan iş adamı Ömer Gögercin'in düzenlediği programda partiye emeği, geçmiş isimlerle bir araya gelerek istişarede bulundular..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.