GTO'NUN GENÇ EKİBİNDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Magazin - Cemiyet 25.01.2022 - 20:16, Güncelleme: 25.01.2022 - 20:26
 

GTO'NUN GENÇ EKİBİNDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odasının genç iş adamlarından GTO Yönetim Kurulu üyesi Ercan Altınkaya, GTO Meclis Başkan vekili Doğan Üzel, GTO Meclis üyeleri Baran Aydın ve Mustafa Zorcu, GTO eski meclis üyesi Gökhan Altıntaş ve GTO üyeleri Umut Aydoğdu ile Murat Gedik bu akşam İstanbul Tuzla'da bir mekanda bir araya geldiler.. Bu yıl içinde yapılması beklenen GTO kongresi öncesindeki bu "Genç Ekip Buluşması"nı, Gökhan Altıntaş sosyal medyadan "Sevgili kardeşimizin Mustafa Zorcu nun doğum gününü kutladık herşey gönlünce olsun" mesajı ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odasının genç iş adamlarından GTO Yönetim Kurulu üyesi Ercan Altınkaya, GTO Meclis Başkan vekili Doğan Üzel, GTO Meclis üyeleri Baran Aydın ve Mustafa Zorcu, GTO eski meclis üyesi Gökhan Altıntaş ve GTO üyeleri Umut Aydoğdu ile Murat Gedik bu akşam İstanbul Tuzla'da bir mekanda bir araya geldiler..

Bu yıl içinde yapılması beklenen GTO kongresi öncesindeki bu "Genç Ekip Buluşması"nı, Gökhan Altıntaş sosyal medyadan "Sevgili kardeşimizin Mustafa Zorcu nun doğum gününü kutladık herşey gönlünce olsun" mesajı ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.