KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

19.10.2020 - 20:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI  İlimiz İzmit ilçesi merkezli yayın yapan www.seskocaeli.com isimli internet haber sitesinde 19.10.2020 günü yer alan “Cinci Hoca, Karı Kocaya Tecavüz etti” başlıklı haber ile ilgili yapılan araştırmada Güvenlik Güçlerimize ve Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza herhangi bir müracaatın olmadığı gibi konuyla ilgili herhangi bir soruşturma bulunmadığı tespit edilmiştir. Haberin tamamıyla gerçek dışı ve yalan haber olması sebebiyle, haberi yapan kişiler hakkında “Suç Uydurma’’ suçundan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BASIN AÇIKLAMASI

 İlimiz İzmit ilçesi merkezli yayın yapan www.seskocaeli.com isimli internet haber sitesinde 19.10.2020 günü yer alan “Cinci Hoca, Karı Kocaya Tecavüz etti” başlıklı haber ile ilgili yapılan araştırmada Güvenlik Güçlerimize ve Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza herhangi bir müracaatın olmadığı gibi konuyla ilgili herhangi bir soruşturma bulunmadığı tespit edilmiştir.

Haberin tamamıyla gerçek dışı ve yalan haber olması sebebiyle, haberi yapan kişiler hakkında “Suç Uydurma’’ suçundan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.