BÜYÜKGÖZ'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GEBZE'YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Dünya 06.12.2021 - 15:18, Güncelleme: 06.12.2021 - 15:31
 

BÜYÜKGÖZ'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GEBZE'YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze trafiğini GOSB kavşağından itibaren rahatlatacak olan yapımı tamamlanmış bağlantı yol çalışmaları ve Kirazpınar köprüsü konusunda "Sevgili Gebzeliler, TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Projesi kapsamında Kirazpınar Köprüsü trafiğe açıldı. Tembelova Köprüsü'nün de çalışmalar planlandığı şekilde devam ediyor. Çalışınca Oluyor. İşin ÖzüAşkla Çalışmak" şeklinde bir paylaşımda bulundu.. Büyükgöz bu paylaşımından sonra yaptığı ikinci paylaşımda ise Gebze'ye yapmış olduğu bu büyük hizmetten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek "Projeye yatırımlarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı iletiyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze trafiğini GOSB kavşağından itibaren rahatlatacak olan yapımı tamamlanmış bağlantı yol çalışmaları ve Kirazpınar köprüsü konusunda "Sevgili Gebzeliler, TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Projesi kapsamında Kirazpınar Köprüsü trafiğe açıldı. Tembelova Köprüsü'nün de çalışmalar planlandığı şekilde devam ediyor. Çalışınca Oluyor. İşin ÖzüAşkla Çalışmak" şeklinde bir paylaşımda bulundu..

Büyükgöz bu paylaşımından sonra yaptığı ikinci paylaşımda ise Gebze'ye yapmış olduğu bu büyük hizmetten dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek "Projeye yatırımlarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı iletiyorum." dedi..

Bir gökyüzü ve yol görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.