DİLOVASI'NIN GÜNDEMİ HALEN KÖMÜRCÜLER OSB

Ekonomi 28.12.2021 - 15:56, Güncelleme: 28.12.2021 - 15:56
 

DİLOVASI'NIN GÜNDEMİ HALEN KÖMÜRCÜLER OSB

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım dün Dilovası'nda gün boyu yoğun ziyaretler gerçekleştirdiler. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken hem Bakan Murat Kurum'un hem Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinin hem de Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in "Dilovası Kömürcler OSB buradan kalkacak" diye söz vermemesine rağmen henüz somut bir mesafe kaydeilmeyen Kömürcüler konusu halen güncelliğini koruyor.. ,Kömürcüler OSB yönetimi ile bir toplantı yapan Yaman, Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler kısa bir süre içerisinde kaldırılacak olan Kömürcüler OSB’nin son durumu hakkında bilgiler aldılar. Kömür faaliyetlerinin tamamına yakının durdurulduğunu belirten OSB Yönetimi son kalan kömürlerinde kısa sürede bitirilerek OSB’nin faaliyetlerinin tamamının durdurulacağını belirttiler. Kömürün kaldırılmasından sonra da OSB alanında ilerleyen süreçte ne gibi bir faaliyet alanı olacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunduklarını belirtiler.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım dün Dilovası'nda gün boyu yoğun ziyaretler gerçekleştirdiler.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken hem Bakan Murat Kurum'un hem Ak Parti Kocaeli Milletvekillerinin hem de Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in "Dilovası Kömürcler OSB buradan kalkacak" diye söz vermemesine rağmen henüz somut bir mesafe kaydeilmeyen Kömürcüler konusu halen güncelliğini koruyor..

,Kömürcüler OSB yönetimi ile bir toplantı yapan Yaman, Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler kısa bir süre içerisinde kaldırılacak olan Kömürcüler OSB’nin son durumu hakkında bilgiler aldılar. Kömür faaliyetlerinin tamamına yakının durdurulduğunu belirten OSB Yönetimi son kalan kömürlerinde kısa sürede bitirilerek OSB’nin faaliyetlerinin tamamının durdurulacağını belirttiler. Kömürün kaldırılmasından sonra da OSB alanında ilerleyen süreçte ne gibi bir faaliyet alanı olacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunduklarını belirtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.