KOCAELİ POLİSİ ONU YAKALADI

Asayiş 16.12.2020 - 15:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ POLİSİ ONU YAKALADI

Emniyet Müdürlüğümüzce 14.12.2020 günü ilimiz İzmit ilçemizde meydana gelen “Oto Hırsızlığı” olayını gerçekleştiren şüpheli şahıs, 15.12.2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış, çalınan otomobil ise orijinal plakaları takılı vaziyette bulunarak sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli M.K.'nın 32 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun oto hırsızlığı olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 16.12.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Emniyet Müdürlüğümüzce 14.12.2020 günü ilimiz İzmit ilçemizde meydana gelen “Oto Hırsızlığı” olayını gerçekleştiren şüpheli şahıs, 15.12.2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış, çalınan otomobil ise orijinal plakaları takılı vaziyette bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

Şüpheli M.K.'nın 32 adet suç kaydının olduğu ve bu suç kayıtlarının çoğunluğunun oto hırsızlığı olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 16.12.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.