Çayırova'da Lezzet Engel Tanımadı

İlçeler 02.09.2021 - 18:48, Güncelleme: 02.09.2021 - 18:48
 

Çayırova'da Lezzet Engel Tanımadı

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şubesi’nin iş birliği ile düzenlenen “Lezzet Engel Tanımaz’’ yarışması yapıldı. Çayırova Belediyesi engelleri aşmaya devam ediyor. Her fırsatta engelli vatandaşlar için proje ve çözüm üretme odaklı olan ve ilçeye donanımlı modern bir Engelli Merkezi yapımını sürdüren Çayırova Belediyesi gerçekleştirdiği örnek yarışma ile bunlara bir yenisini daha ekledi. Yarışmada 12 takım yer aldı. Takımlar yüzde 40 üzerinde engelli raporu bulunan 2 engelli ve 1 engelsiz kişiden oluştu. 13 değerli jüri üyesinin kararıyla neticelenen yarışmada ilk dörtte yer alma başarısı gösteren takıma ödüller verildi. Yarışmanın dördüncüsü Engelsiz Çayırova takımı olurken aynı zamanda 1.000 TL hediye çekinin de sahibi oldu. Üçüncülüğe hak kazanan takım Çayırova’nın Melekleri 2.000 TL hediye çekiyle ödüllendirirken, ikincilik kürsüsünde yer alan Kocaeli Beyaz Ay Derneği takımı 3.000 TL hediye çeki kazandı. 12 takım içerisinden ipi göğüsleyip yarışmanın şampiyonu olan takım Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği oldu ve 4.000 TL hediye çeki ile ödüllendirildi. Gerçekleştirilen ödül merasiminde yarışmacılara ödüllerini Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi takdim etti. SEVİNCE BÜTÜN ENGELLER ORTADAN KALKIYOR Çayırova Belediyesi “Sevince’’ sloganı ile gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha eklerken Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Lezzet Engel Tanımaz Yarışması’nın yapıldığı alana gelerek yarışmacıların heyecanına ortak oldu. Yarışma alanını gezen ve tüm yarışmacılarla tek tek sohbet eden Başkan Çiftçi, jüri üyeleri ve yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu. Yarışma ve engelli vatandaşlar hakkında açıklamalarda bulunan başkan Çiftçi, gerçekleştirdiği konuşmasında; “Sevince bütün engeller ortadan kalkıyor Rabbime hamd olsun. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak adına birçok çalışma yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Biz her yıl engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak ve farkındalığını hatırlatmak adına bir konu başlığı belirliyoruz. Bu yılda konu başlığını “Engelli Ev Hayatı’’ olarak belirledik. Bu kapsamda bu konu başlığı altında bir çalışma yaparak bu yarışmayı düzenledik. Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak ve çözüm üretmek adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şubesi’nin iş birliği ile düzenlenen “Lezzet Engel Tanımaz’’ yarışması yapıldı.

Çayırova Belediyesi engelleri aşmaya devam ediyor. Her fırsatta engelli vatandaşlar için proje ve çözüm üretme odaklı olan ve ilçeye donanımlı modern bir Engelli Merkezi yapımını sürdüren Çayırova Belediyesi gerçekleştirdiği örnek yarışma ile bunlara bir yenisini daha ekledi.

Yarışmada 12 takım yer aldı. Takımlar yüzde 40 üzerinde engelli raporu bulunan 2 engelli ve 1 engelsiz kişiden oluştu. 13 değerli jüri üyesinin kararıyla neticelenen yarışmada ilk dörtte yer alma başarısı gösteren takıma ödüller verildi. Yarışmanın dördüncüsü Engelsiz Çayırova takımı olurken aynı zamanda 1.000 TL hediye çekinin de sahibi oldu. Üçüncülüğe hak kazanan takım Çayırova’nın Melekleri 2.000 TL hediye çekiyle ödüllendirirken, ikincilik kürsüsünde yer alan Kocaeli Beyaz Ay Derneği takımı 3.000 TL hediye çeki kazandı. 12 takım içerisinden ipi göğüsleyip yarışmanın şampiyonu olan takım Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği oldu ve 4.000 TL hediye çeki ile ödüllendirildi. Gerçekleştirilen ödül merasiminde yarışmacılara ödüllerini Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi takdim etti.

SEVİNCE BÜTÜN ENGELLER ORTADAN KALKIYOR

Çayırova Belediyesi “Sevince’’ sloganı ile gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha eklerken Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Lezzet Engel Tanımaz Yarışması’nın yapıldığı alana gelerek yarışmacıların heyecanına ortak oldu. Yarışma alanını gezen ve tüm yarışmacılarla tek tek sohbet eden Başkan Çiftçi, jüri üyeleri ve yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu. Yarışma ve engelli vatandaşlar hakkında açıklamalarda bulunan başkan Çiftçi, gerçekleştirdiği konuşmasında; “Sevince bütün engeller ortadan kalkıyor Rabbime hamd olsun. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak adına birçok çalışma yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Biz her yıl engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak ve farkındalığını hatırlatmak adına bir konu başlığı belirliyoruz. Bu yılda konu başlığını “Engelli Ev Hayatı’’ olarak belirledik. Bu kapsamda bu konu başlığı altında bir çalışma yaparak bu yarışmayı düzenledik. Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak ve çözüm üretmek adına çalışmalar yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.