KOCAELİ POLİSİ O CİNAYETİN ZANLILARINI 8 YIL SONRA YAKALADI

Asayiş 04.02.2021 - 14:28, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ POLİSİ O CİNAYETİN ZANLILARINI 8 YIL SONRA YAKALADI

KOCAELİ HABERİ  Kocaeli polisi, 2013 yılı içerisinde hakkında kayıp müracaatı bulunan ancak öldürüldüğü tespit edilen Akif Demir isimli şahsın kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak iki zanlıyı yakaladı.. İŞTE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KONU İLE İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA 03.02.2021 günü yapılan çalışmalar sonucu olayın failleri olarak yakalanan H.Ö. ve C.M. isimli şahıslar Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından, 04.02.2021 günü Adli Makamlara sevk edilmiştir.   Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  

KOCAELİ HABERİ  Kocaeli polisi, 2013 yılı içerisinde hakkında kayıp müracaatı bulunan ancak öldürüldüğü tespit edilen Akif Demir isimli şahsın kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak iki zanlıyı yakaladı..

İŞTE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KONU İLE İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA
03.02.2021 günü yapılan çalışmalar sonucu olayın failleri olarak yakalanan H.Ö. ve C.M. isimli şahıslar Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından, 04.02.2021 günü Adli Makamlara sevk edilmiştir.  
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.