KOCAELİ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

24.11.2020 - 21:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı, Vali Seddar Yavuz’un Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.. Sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.   Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlenen kutlama törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,  İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Mesleğe yeni giren öğretmenlerden Abdulsamet Kurban ve Emekli öğretmenler adına Hacer Tuğ öğretmenlik ve günün anlamına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler günü münasebetiyle yayınladığı mesaj okundu.. Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz emekliye ayrılan öğretmenlere; Başarı ve Hizmet Şeref Belgeleri ile  resim, şiir, kompozisyon ve fotoğraf dallarında yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini vererek, tebrik etti. İlimizde çeşitli okullarda stajyer öğretmen olarak görev yapan öğretmen adaylarının yaptıkları yemin töreninin ardından öğretmenlerimizin pandemi sürecinde hazırladıkları Kocaeli Öğretmenleri Marşı adlı sinevizyon beğeni ile izlendi. Program bitiminde Vali Seddar Yavuz ile  protokol üyeleri katılımcılar ile günün anısına toplu fotoğraf  çektirdiler.

KOCAELİ HABERİ 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı, Vali Seddar Yavuz’un Katılımlarıyla Gerçekleştirildi..

Sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlenen kutlama törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,  İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Mesleğe yeni giren öğretmenlerden Abdulsamet Kurban ve Emekli öğretmenler adına Hacer Tuğ öğretmenlik ve günün anlamına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler günü münasebetiyle yayınladığı mesaj okundu..

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz emekliye ayrılan öğretmenlere; Başarı ve Hizmet Şeref Belgeleri ile  resim, şiir, kompozisyon ve fotoğraf dallarında yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini vererek, tebrik etti.
İlimizde çeşitli okullarda stajyer öğretmen olarak görev yapan öğretmen adaylarının yaptıkları yemin töreninin ardından öğretmenlerimizin pandemi sürecinde hazırladıkları Kocaeli Öğretmenleri Marşı adlı sinevizyon beğeni ile izlendi. Program bitiminde Vali Seddar Yavuz ile  protokol üyeleri katılımcılar ile günün anısına toplu fotoğraf  çektirdiler.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.