KOCAELİ/ O İLÇEDE 6 AYDA 3 EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ GİTTİ

Dünya 28.06.2020 - 23:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ/ O İLÇEDE 6 AYDA 3 EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ GİTTİ

Karamürsel e son 6 ayda 3 emniyet müdürü geldiği gibi gitti. Karamürsel e 2 ayda bir yeni emniyet müdürü atanıyor Karamürsel'de sık sık ilçe emniyet müdürü değişimi dikkat çekti. 2017 yılı Ekim ayında Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü olarak gelen Karamürsel’de yaklaşık 2 yıl görev yapan daha sonra 2020 yılının başında Kocaeli İl Trafik Şube Müdürü olarak Karamürsel’den ayrılan Okan Tekin’in ardından Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Mehmet Gölükçü getirildi. Gölükçü Karamürsel’de yaklaşık 2 ay gibi bir görev yaptıktan sonra Bitlis İl Emniyet Müdür olarak ilçeden ayrıldı. Karamürsel Yine Emniyet Müdürsüz Kaldı Karamürsel Aktif Haber gazetesinin haberine göre Gölükçü’nün ayrılmasının ardından Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider sürdürürken, 1 ayın ardından Kocaeli Çocuk Şube Müdürü Ali Fuat Aktaş Karamürsel İlçe Müdürü olarak atandı. Aktaş’da yaklaşık 1 ay görev yaptıktan sonra 22 Haziran 2020 pazartesi gününden itibaren emekliye ayrıldı. Yaşanan bu sık değişiklik dikkat çekti.

Karamürsel e son 6 ayda 3 emniyet müdürü geldiği gibi gitti. Karamürsel e 2 ayda bir yeni emniyet müdürü atanıyor

Karamürsel'de sık sık ilçe emniyet müdürü değişimi dikkat çekti. 2017 yılı Ekim ayında Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü olarak gelen Karamürsel’de yaklaşık 2 yıl görev yapan daha sonra 2020 yılının başında Kocaeli İl Trafik Şube Müdürü olarak Karamürsel’den ayrılan Okan Tekin’in ardından Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Mehmet Gölükçü getirildi. Gölükçü Karamürsel’de yaklaşık 2 ay gibi bir görev yaptıktan sonra Bitlis İl Emniyet Müdür olarak ilçeden ayrıldı.

Karamürsel Yine Emniyet Müdürsüz Kaldı
Karamürsel Aktif Haber gazetesinin haberine göre Gölükçü’nün ayrılmasının ardından Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider sürdürürken, 1 ayın ardından Kocaeli Çocuk Şube Müdürü Ali Fuat Aktaş Karamürsel İlçe Müdürü olarak atandı. Aktaş’da yaklaşık 1 ay görev yaptıktan sonra 22 Haziran 2020 pazartesi gününden itibaren emekliye ayrıldı. Yaşanan bu sık değişiklik dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.