Büyükşehir Encümeninde Gebze için kiralama ihaleleri yapıldı

İlçeler 21.01.2022 - 11:11, Güncelleme: 21.01.2022 - 11:11
 

Büyükşehir Encümeninde Gebze için kiralama ihaleleri yapıldı

KOCAELİ HABERİ
GEBZESEM ve Kırsal Otobüs terminalindeki işyerleri için açık teklif usulü kiralama ihaleleri düzenlendi.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeninde, İzmit ve Gebze’deki işyerlerinin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Encümeni’nde ihaleler dışında kalan 174 madde de görüşülerek karara bağlandı. 1 VE 3 NO’LU İŞYERLERİ Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yahya Kaptan Mahallesi, Seymen Caddesi No: 39/1 Kırsal (Doğu) Otobüs Terminali’ndeki işyerleri için yapılan ihaleler açık teklif usulü gerçekleştirildi. 1 No’lu Kafeterya yeri için Muhammet Usta tarafından 2.850 TL + KDV ve İlknur Yaldız tarafından 2.215 TL + KDV’lik teklif verildi. 3 No’lu lokanta yeri için ise Kemalettin Karaoğlan 1.610 TL + KDV’lik teklif sundu. 4, 5 VE 12 NO’LU İŞYERLERİ 4 No’lu kafeterya yeri için yapılan açık teklif usulü ihaleye Muhammet Usta 1.1660 TL + KDV’lik teklif verdi. 5 No’lu fast food yeri için Muharrem Yıldırım tarafından aylık 1.450,00 TL + KDV bedel teklif edildi. 12 No'lu bay-bayan WC yeri için ise Güven Seyhan tarafından aylık 600,00 TL + KDV’lik teklif sunuldu. GEBZESEM KANTİN KİRALAMASI Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tatlıkuyu Mahallesi, Güney Yanyol Caddesi No: 290 Gebze Sporcu Eğitim Merkezi büfe-kantin yerinin kiralanması için yapılan ihaleye Sabri Can tarafından aylık 2.050,00 TL+KDV bedel teklif edildi.
KOCAELİ HABERİ

GEBZESEM ve Kırsal Otobüs terminalindeki işyerleri için açık teklif usulü kiralama ihaleleri düzenlendi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeninde, İzmit ve Gebze’deki işyerlerinin ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Encümeni’nde ihaleler dışında kalan 174 madde de görüşülerek karara bağlandı.

1 VE 3 NO’LU İŞYERLERİ
Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yahya Kaptan Mahallesi, Seymen Caddesi No: 39/1 Kırsal (Doğu) Otobüs Terminali’ndeki işyerleri için yapılan ihaleler açık teklif usulü gerçekleştirildi. 1 No’lu Kafeterya yeri için Muhammet Usta tarafından 2.850 TL + KDV ve İlknur Yaldız tarafından 2.215 TL + KDV’lik teklif verildi. 3 No’lu lokanta yeri için ise Kemalettin Karaoğlan 1.610 TL + KDV’lik teklif sundu.

4, 5 VE 12 NO’LU İŞYERLERİ
4 No’lu kafeterya yeri için yapılan açık teklif usulü ihaleye Muhammet Usta 1.1660 TL + KDV’lik teklif verdi. 5 No’lu fast food yeri için Muharrem Yıldırım tarafından aylık 1.450,00 TL + KDV bedel teklif edildi. 12 No'lu bay-bayan WC yeri için ise Güven Seyhan tarafından aylık 600,00 TL + KDV’lik teklif sunuldu.

GEBZESEM KANTİN KİRALAMASI
Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tatlıkuyu Mahallesi, Güney Yanyol Caddesi No: 290 Gebze Sporcu Eğitim Merkezi büfe-kantin yerinin kiralanması için yapılan ihaleye Sabri Can tarafından aylık 2.050,00 TL+KDV bedel teklif edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.