KOCAELİ'NİN 2 İLÇESİNDE YOĞUNLUK ARTTI VE DİĞERLERİ

Dünya 06.08.2020 - 12:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'NİN 2 İLÇESİNDE YOĞUNLUK ARTTI VE DİĞERLERİ

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bakanlığı tarafından güncellenen koronavirüs haritalarına göre Kocaeli’nin ilçelerinde virüs yoğunluğu artmaya başladı.  Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Hayat Eve Sığar" uygulamasındaki veriler güncellendi. Kurban Bayramı ve yaz aylarının gelişiyle başlayan tatil sezonu koronavirüste artışa neden oldu. Vakaların tekrar binin üzerine çıkmasıyla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli'de de virüs yoğunluğu arttı. Kocaeli’nin bütün ilçelerinde geçtiğimiz aylara göre virüs yoğunluğunun arttığı gözlemlendi. Şehir merkezi İzmit'in her noktası yüksek riskli bölge ilan edildi. Kocaeli'nin en fazla nüfusa sahip olan ilçesi Gebze’de yoğunluğun arttığı gözlemlendi. Gebze’ye en yakın konumda olan Çayırova ve Darıca’da da artış seyrini sürdürüyor. 

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bakanlığı tarafından güncellenen koronavirüs haritalarına göre Kocaeli’nin ilçelerinde virüs yoğunluğu artmaya başladı. 

Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Hayat Eve Sığar" uygulamasındaki veriler güncellendi. Kurban Bayramı ve yaz aylarının gelişiyle başlayan tatil sezonu koronavirüste artışa neden oldu. Vakaların tekrar binin üzerine çıkmasıyla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli'de de virüs yoğunluğu arttı.

Kocaeli’nin bütün ilçelerinde geçtiğimiz aylara göre virüs yoğunluğunun arttığı gözlemlendi. Şehir merkezi İzmit'in her noktası yüksek riskli bölge ilan edildi. Kocaeli'nin en fazla nüfusa sahip olan ilçesi Gebze’de yoğunluğun arttığı gözlemlendi. Gebze’ye en yakın konumda olan Çayırova ve Darıca’da da artış seyrini sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.