KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ZEYBEK'TEN SERT TEPKİ!

10.07.2020 - 10:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ZEYBEK'TEN SERT TEPKİ!

KH/CENGİZYUCAK İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Levent Özeren sosyal medya hesabından 2015 yılında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a yönelik olarak yaptığı “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene bak, böyle başa böyle tarak!” şeklindeki paylaşımı nedeniyle Bursa’da gözaltına alındı.. Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Macit Zeybek, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için sosyal medyadan çirkin yorumda bulunan İyi Partili  Levent Özeren'e  twitter sayfasından yaptığı "Sayın Semiha Yıldırım hanımefendiyi hedef alan, ahlaksızca ithamda bulunan Levent Özeren ve benzer zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Bu hastalıklı zihniyet ile sonuna kadar mücadelemiz sürecek. İnsanlık nimettir herkese nasip olmaz." şeklinde ki açıklamasıyla sert tepki gösterdi..

KH/CENGİZYUCAK İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Levent Özeren sosyal medya hesabından 2015 yılında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a yönelik olarak yaptığı “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene bak, böyle başa böyle tarak!” şeklindeki paylaşımı nedeniyle Bursa’da gözaltına alındı..

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Macit Zeybek, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için sosyal medyadan çirkin yorumda bulunan İyi Partili  Levent Özeren'e  twitter sayfasından yaptığı "Sayın Semiha Yıldırım hanımefendiyi hedef alan, ahlaksızca ithamda bulunan Levent Özeren ve benzer zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Bu hastalıklı zihniyet ile sonuna kadar mücadelemiz sürecek. İnsanlık nimettir herkese nasip olmaz." şeklinde ki açıklamasıyla sert tepki gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.