İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alacak

Güncel 28.01.2022 - 06:41, Güncelleme: 28.01.2022 - 06:41
 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alacak

KOCAELİ HABERİ
Rektörlüğünü Gebzeli Prof. Dr. Gülfettin Çelik'in yaptığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde Mühendis, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı kadrolarına başvurular tamamlanıyor. KPSS puan sırasına göre atamalar gerçekleştirilecek. ŞARTLAR Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ayrıca Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak (Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli pozisyonları için) gerekiyor. Tüm mezuniyetler için 2020 KPSS’den en az 60 puan almış olmak şartı var. Kamu personel alımı mezuniyetleri - kontenjanlar 1 Mühendis alımı için üniversitelerin İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak, 1 Hemşire alımı için liselerin Hemşirelik-Ebelik- Sağlık Memurluğu alanının Hemşirelik dalından mezun olmak, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 45 yaşını doldurmamış olmak, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak, Koruma ve Güvenlik görevlisi alımları için ayrıca 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Boyunun erkeklerde 170 cm’den, kadınlarda 160 cm’den kısa olmaması, kilosunun ise cm cinsinden boy uzunluğunun son 2 rakamından 15 den fazla, 13 den az olmaması gerekmektedir. 7 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, 1 Destek Personeli (Şoför) alımı için herhangi bir liseden mezun olmak, 01 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Adaylar İstanbul Medeniyet Üniversitesi için başvurularını online olarak aşağıdaki bağlantıdan 28 Ocak’a kadar yapabileceklerdir.
KOCAELİ HABERİ

Rektörlüğünü Gebzeli Prof. Dr. Gülfettin Çelik'in yaptığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde Mühendis, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı kadrolarına başvurular tamamlanıyor. KPSS puan sırasına göre atamalar gerçekleştirilecek.

ŞARTLAR

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ayrıca Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak (Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Destek Personeli pozisyonları için) gerekiyor. Tüm mezuniyetler için 2020 KPSS’den en az 60 puan almış olmak şartı var.

Kamu personel alımı mezuniyetleri - kontenjanlar

1 Mühendis alımı için üniversitelerin İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak,

1 Hemşire alımı için liselerin Hemşirelik-Ebelik- Sağlık Memurluğu alanının Hemşirelik dalından mezun olmak, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 45 yaşını doldurmamış olmak,

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak,

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak,

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak,

Koruma ve Güvenlik görevlisi alımları için ayrıca 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Boyunun erkeklerde 170 cm’den, kadınlarda 160 cm’den kısa olmaması, kilosunun ise cm cinsinden boy uzunluğunun son 2 rakamından 15 den fazla, 13 den az olmaması gerekmektedir.

7 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) alımı için Herhangi bir liseden mezun olmak, 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

1 Destek Personeli (Şoför) alımı için herhangi bir liseden mezun olmak, 01 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Adaylar İstanbul Medeniyet Üniversitesi için başvurularını online olarak aşağıdaki bağlantıdan 28 Ocak’a kadar yapabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.