KOCAELİ//İstanbul'da oy kullanacaklara ücretsiz taşıma

Siyaset 23.06.2019 - 02:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ//İstanbul'da oy kullanacaklara ücretsiz taşıma

İstanbul'da bugün gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Gebze Bölgesinde bulunan ve seçimlerde oy kullanacak olan seçmenleri ücretsiz taşımak için çalışma başlattı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, bugün İstanbul'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için önemli bir çalışmaya imza attı. Karahan, İstanbul seçimleri için oy kullanacak olan ve Kocaeli'de bulunan vatandaşların sandığına ulaşabilmeleri için 141 Nolu Gebze İzmit Kooperatifi yönetimi ile bir anlaşma yaparak oy kullanacak seçmenlerin ücretsiz olarak sandığa taşınmasını sağlayacak. SEÇMEN KAĞIDINI GÖSTEREN ÜCRETSİZ BİNECEK Seçmen kağıdı elinde olan vatandaşların 141 Nolu Gebze İzmit Kooperatifi araçlarına seçmen kağıtlarını göstererek ücretsiz olarak binebileceklerini belirten Başkan Karahan, Kooperatif Başkanı Muhammet Kılıç ve Kooperatif Başkan Yardımcısı ayrıca AK Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı olan Ferhat Karabulut ile yaptıkları görüşmede milletin bekası için gerçekleşecek seçimlerde üzerlerine düşeni yapmak için hazır olduklarını belirterek seçmenin sandığa gitmesi için ne gerekiyorsa yapmak istediklerini dile getirdiler.

İstanbul'da bugün gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Gebze Bölgesinde bulunan ve seçimlerde oy kullanacak olan seçmenleri ücretsiz taşımak için çalışma başlattı.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, bugün İstanbul'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için önemli bir çalışmaya imza attı. Karahan, İstanbul seçimleri için oy kullanacak olan ve Kocaeli'de bulunan vatandaşların sandığına ulaşabilmeleri için 141 Nolu Gebze İzmit Kooperatifi yönetimi ile bir anlaşma yaparak oy kullanacak seçmenlerin ücretsiz olarak sandığa taşınmasını sağlayacak.
SEÇMEN KAĞIDINI GÖSTEREN ÜCRETSİZ BİNECEK
Seçmen kağıdı elinde olan vatandaşların 141 Nolu Gebze İzmit Kooperatifi araçlarına seçmen kağıtlarını göstererek ücretsiz olarak binebileceklerini belirten Başkan Karahan, Kooperatif Başkanı Muhammet Kılıç ve Kooperatif Başkan Yardımcısı ayrıca AK Parti Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı olan Ferhat Karabulut ile yaptıkları görüşmede milletin bekası için gerçekleşecek seçimlerde üzerlerine düşeni yapmak için hazır olduklarını belirterek seçmenin sandığa gitmesi için ne gerekiyorsa yapmak istediklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.