KOCAELİ/ İlyas şeker onları yalnız bırakmadı

Siyaset 21.06.2019 - 22:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ/ İlyas şeker onları yalnız bırakmadı

AK Parti Kartepe eski  ilçe Başkanı olan Hasan Kandaz , Kartepe Belediyesinde psikolog olarak görev yapan kızı Hicret Kandaz'ı evlendirdi.. Emine - Hasan Kandaz'ın kızları Hicret Kandaz ile Huriye Süleyman Kılıç'ın oğulları Özkan Kılıç bu akşam Foşa Garden'de gerçekleşecen düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler.. Kandaz aileini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker "AK Parti Kartepe Eski İlçe Başkanımız Hasan Kandaz'ın kızının ve damadının bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Rabbim genç çiftimize iki cihan saadeti nasip etsin inşallah." dedi..  

AK Parti Kartepe eski  ilçe Başkanı olan Hasan Kandaz , Kartepe Belediyesinde psikolog olarak görev yapan kızı Hicret Kandaz'ı evlendirdi..
Emine - Hasan Kandaz'ın kızları Hicret Kandaz ile Huriye Süleyman Kılıç'ın oğulları Özkan Kılıç bu akşam Foşa Garden'de gerçekleşecen düğün cemiyeti ile dünya evine girdiler..
Kandaz aileini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Ak Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker "AK Parti Kartepe Eski İlçe Başkanımız Hasan Kandaz'ın kızının ve damadının bu mutlu günlerinde yanlarında olduk. Rabbim genç çiftimize iki cihan saadeti nasip etsin inşallah." dedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.