TÜRKİYE'NİN EFSANELER ZİRVESİ

Güncel 01.10.2021 - 09:37, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:37
 

TÜRKİYE'NİN EFSANELER ZİRVESİ

.
Müzik Yorumcuları Meslek Birliği 11. Olağan Genel Kurulu, efsane sanatçıları bir araya getirdi. Gazeteci Zafer Arapgirli bu buluşmaya "Afsaneler Zirvesi" dedi.. Müzik Yorumcuları Meslek Birliği MÜYORBİR’in 11. Olağan Genel Kurulu, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un yönetime seçilmek için yarıştığı genel kurulda, Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak ve Derya Uluğ da vardı. Yeniden yönetime seçilen Burhan Şeşen "Bizi bir kez daha MÜYORBİR yönetim kuruluna seçen oy kullanıp mesleki sorumluluklarını yerine getiren tüm üyelerimize teşekkür ederiz" dedi.. Edip Akbayram'ın yanısıra kongreye katılan ve "Arkadaş" adlı şarkısıyla yüreklere yerleşen efsane sanatçılardan birisi olan Melike Demirağ kongeredn yaptığı fotoğraflı paylaşımında "Müyorbir 11. Olağan Genel Kurulu Toplantısı. Yılların arkadaşlığı. Ali Rıza Binboğa ve Salim Dündar'la buluşmanın keyfi" ifadelerine yer verdi..
.

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği 11. Olağan Genel Kurulu, efsane sanatçıları bir araya getirdi. Gazeteci Zafer Arapgirli bu buluşmaya "Afsaneler Zirvesi" dedi..

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği MÜYORBİR’in 11. Olağan Genel Kurulu, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un yönetime seçilmek için yarıştığı genel kurulda, Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak ve Derya Uluğ da vardı.

Yeniden yönetime seçilen Burhan Şeşen "Bizi bir kez daha MÜYORBİR yönetim kuruluna seçen oy kullanıp mesleki sorumluluklarını yerine getiren tüm üyelerimize teşekkür ederiz" dedi..

Edip Akbayram'ın yanısıra kongreye katılan ve "Arkadaş" adlı şarkısıyla yüreklere yerleşen efsane sanatçılardan birisi olan Melike Demirağ kongeredn yaptığı fotoğraflı paylaşımında "Müyorbir 11. Olağan Genel Kurulu Toplantısı. Yılların arkadaşlığı. Ali Rıza Binboğa ve Salim Dündar'la buluşmanın keyfi" ifadelerine yer verdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.