KOCAELİ İL YÖNETİCİLERİ GEBZE İLÇEDE

Siyaset 18.06.2019 - 22:22, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ İL YÖNETİCİLERİ GEBZE İLÇEDE

Ak Parti Kocaeli'nin yeni il yönetimi dün açıklandı. Yeni il başkanı Mehmet Ellibeş'in Ak Parti Genel merkezince onaylanan listesinde Gebze'den 5 isim yer alırken, yönetime giren isimler ise şunlar oldu; Recep Kaya, Fatih İşlek, Seda Çelik Kardeşler, Mustafa Yıldıztekin ve Ali Haydar Muratoğlu. Ak Parti Kocaeli il  Teşkilatında dün yapılan ilk toplantıdan sonra Gebzeli yeni yönetim kurulu üyeleri bugün Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına gelerek İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte ilçe yönetim kurulu toplantısına katılım sağladılar.. Başkan Ayar yeni il yönetim kurulu üyelerini tebrik edip başarılar dilerken,  il yönetcileri de İlçe Başkanı Ayar ve yönetimine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler..

Ak Parti Kocaeli'nin yeni il yönetimi dün açıklandı. Yeni il başkanı Mehmet Ellibeş'in Ak Parti Genel merkezince onaylanan listesinde Gebze'den 5 isim yer alırken, yönetime giren isimler ise şunlar oldu; Recep Kaya, Fatih İşlek, Seda Çelik Kardeşler, Mustafa Yıldıztekin ve Ali Haydar Muratoğlu.
Ak Parti Kocaeli il  Teşkilatında dün yapılan ilk toplantıdan sonra Gebzeli yeni yönetim kurulu üyeleri bugün Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına gelerek İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte ilçe yönetim kurulu toplantısına katılım sağladılar..
Başkan Ayar yeni il yönetim kurulu üyelerini tebrik edip başarılar dilerken,  il yönetcileri de 
İlçe Başkanı Ayar ve yönetimine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.