KOCAELİ İÇİN AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE SICAK GELİŞME

Siyaset 23.06.2020 - 15:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ İÇİN AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE SICAK GELİŞME

KH/CENGİZYUCAK AK Kocaeli Kadın kolu başkanlığı için 2'si Gebze ve 2'si İzmit'ten olmak üzere 4 isim Ankara’ya mülakata çağrıldı.  AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın 10 Haziran’da görevinden ayrılarak Genel Merkez’de görev almasının ardından yeni İl Kadın Kolları Başkanını belirlemek için çalışmalar devam ediyor. Başvurular arasında 4 isim bugün AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığında mülakata davet edildi. Davet edilen isimler Gebze'den Tuğba Şensoy ve Av.Seda Kadaşlar Çelik ile İzmit'ten Büşra Özbay ile Av.Özlem Ekşi Şahinkaya. Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığındaki Kocaelili 4 aday ile yapılan mülakatlar sona erdi. Ak Parti Genel Merkez kaynaklarımızdan edindiğimiz son dakika bilgisine göre yüzyüze gerçekleştirilen mülakat görüşmleri neticesinde Tuba Şensoy'un ismi Başkanlık için ön plana çıkarken,  adaylara "Ak Parti Kocaeli Kadın kolu Başkanlığına aday olmak için bir kişi daha direk olarak Ak Parti Genel Mertkezine başvuru yapmış. Prosedür gereği atama yapmadan önce 0 isimle de mülakat yapmamız gerekiyor" denildi.. Ak Parti Genel Merkezine başvuru yapan kadın başkan adayının ismi konusunda ise bir açıklama yapılmadı..

KH/CENGİZYUCAK AK Kocaeli Kadın kolu başkanlığı için 2'si Gebze ve 2'si İzmit'ten olmak üzere 4 isim Ankara’ya mülakata çağrıldı.  AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın 10 Haziran’da görevinden ayrılarak Genel Merkez’de görev almasının ardından yeni İl Kadın Kolları Başkanını belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

Başvurular arasında 4 isim bugün AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığında mülakata davet edildi. Davet edilen isimler Gebze'den Tuğba Şensoy ve Av.Seda Kadaşlar Çelik ile İzmit'ten Büşra Özbay ile Av.Özlem Ekşi Şahinkaya.

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığındaki Kocaelili 4 aday ile yapılan mülakatlar sona erdi. Ak Parti Genel Merkez kaynaklarımızdan edindiğimiz son dakika bilgisine göre yüzyüze gerçekleştirilen mülakat görüşmleri neticesinde Tuba Şensoy'un ismi Başkanlık için ön plana çıkarken,  adaylara "Ak Parti Kocaeli Kadın kolu Başkanlığına aday olmak için bir kişi daha direk olarak Ak Parti Genel Mertkezine başvuru yapmış. Prosedür gereği atama yapmadan önce 0 isimle de mülakat yapmamız gerekiyor" denildi..

Ak Parti Genel Merkezine başvuru yapan kadın başkan adayının ismi konusunda ise bir açıklama yapılmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.