Kocaeli eski milletvekili Bülent Atasayan vefat etti

Yaşam 23.06.2020 - 14:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaeli eski milletvekili Bülent Atasayan vefat etti

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında  vefat etti. Bülent Atsayan'ın cenazesi 25.06.2020 perşembe günü, Gebze Çonan Mustafa Paşa camineden ğlle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa defnedilecektir.. Kocaelihaberi.com olarak kendsine Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz..

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında  vefat etti.

Bülent Atsayan'ın cenazesi 25.06.2020 perşembe günü, Gebze Çonan Mustafa Paşa camineden ğlle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa defnedilecektir..

Kocaelihaberi.com olarak kendsine Allah'tan rahmet kedrli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.