KOCAELİ/ Emre Kahraman şov yaptırttı

Siyaset 23.06.2019 - 15:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ/ Emre Kahraman şov yaptırttı

Ak Parti kongrelerinde ve aday tanıtım toplantılarında sergilletiği "dikkat çekici şovlar" ile bilinen Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kolları Başkanı Emer Kahraman bugün İstanbul seçimleri için Kocaeli'den görevli olarak gönderdiği partili gençlere yolda toplu fotoğraf çektirttikten sonra sosyal medyadan aşağıdaki mesajla paylaştı; "Bu Gün Bir Kez Daha Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Omuzundan Yük Alma Günü. İstanbul Seçimleri İçin Genç Kardeşlerimiz İle Birlikte Görev Almaya Sandıklara Sahip Çıkmaya, Oyların Sağlıklı Sayılmasına Destek Olmaya Gidiyoruz. Maşallah Kocaeli. Kocaeli Her Zamanki Yerinde"  

Ak Parti kongrelerinde ve aday tanıtım toplantılarında sergilletiği "dikkat çekici şovlar" ile bilinen Ak Parti Kocaeli İl Gençlik kolları Başkanı Emer Kahraman bugün İstanbul seçimleri için Kocaeli'den görevli olarak gönderdiği partili gençlere yolda toplu fotoğraf çektirttikten sonra sosyal medyadan aşağıdaki mesajla paylaştı;

"Bu Gün Bir Kez Daha Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Omuzundan Yük Alma Günü. İstanbul Seçimleri İçin Genç Kardeşlerimiz İle Birlikte Görev Almaya Sandıklara Sahip Çıkmaya, Oyların Sağlıklı Sayılmasına Destek Olmaya Gidiyoruz. Maşallah Kocaeli. Kocaeli Her Zamanki Yerinde"

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.