KOCAELİ EMNİYETİNİN ACI GÜNÜ

Yaşam 29.11.2020 - 16:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYETİNİN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personeli  polis memuru İdris Sarıkaya koronavirüs nedeni ile yaşamını kaybetti! Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memuru İdris Sarıkaya,  koronavirüsten dolayı bir süredir Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde  tedavi görüyordu. Polis memuru Sarıkaya (42) dün gece doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah vefat etti. Aslen Adanalı olan Polis memuru Sarıkaya'nın cenazesinin memleketinde toprağa verileceği öğrenildi. Polis memurumuz İdris Sarıkaya'ya Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve polis camiasına başsağlığı diliyoruz..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personeli  polis memuru İdris Sarıkaya koronavirüs nedeni ile yaşamını kaybetti!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memuru İdris Sarıkaya,  koronavirüsten dolayı bir süredir Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde  tedavi görüyordu. Polis memuru Sarıkaya (42) dün gece doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabah vefat etti. Aslen Adanalı olan Polis memuru Sarıkaya'nın cenazesinin memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Polis memurumuz İdris Sarıkaya'ya Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve polis camiasına başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.