KOCAELİ EMNİYETİNDEN KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Asayiş 14.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYETİNDEN KAÇAK ALKOL OPERASYONU

05.10.2020 tarihinden itibaren bazı illerimizde alkollü içki zehirlenmesi şüphesine bağlı olarak ölüm olayları gerçekleşmiştir.  Yaşanan ölüm olaylarının yüzey temizleyicisi olarak satılan ürün ile imal edilen alkollü içkinin tüketiminden kaynaklandığı değerlendirildiğinden, yasadışı alkollü içki imalatında kullanılan etil/metil alkol ile sahte/kaçak alkollü içki satışının/imalatının deşifre edilmesine yönelik olarak 13.10.2020 tarihinde 14.00-18.00 saatleri arasında yapılan “ALKOL” uygulaması kapsamında ilimiz genelinde 177 iş yerinde yapılan arama ve denetimlerde; ⦁ 1 aranması olan şahıs yakalanmış,  ⦁ 2 iş yerine 4733 sayılı kanun uyarınca idari işlem yapılmış, ⦁ 103 litre etil alkol ve 210 adet alkol aromasına yapılan idari işlem kapsamında el konularak,  bağlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
05.10.2020 tarihinden itibaren bazı illerimizde alkollü içki zehirlenmesi şüphesine bağlı olarak ölüm olayları gerçekleşmiştir. 
Yaşanan ölüm olaylarının yüzey temizleyicisi olarak satılan ürün ile imal edilen alkollü içkinin tüketiminden kaynaklandığı değerlendirildiğinden, yasadışı alkollü içki imalatında kullanılan etil/metil alkol ile sahte/kaçak alkollü içki satışının/imalatının deşifre edilmesine yönelik olarak 13.10.2020 tarihinde 14.00-18.00 saatleri arasında yapılan “ALKOL” uygulaması kapsamında ilimiz genelinde 177 iş yerinde yapılan arama ve denetimlerde;

⦁ 1 aranması olan şahıs yakalanmış, 
⦁ 2 iş yerine 4733 sayılı kanun uyarınca idari işlem yapılmış,
⦁ 103 litre etil alkol ve 210 adet alkol aromasına yapılan idari işlem kapsamında el konularak, 
bağlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.