RECEP KAYA: ''PANDEMİDE TEŞKİLATIMIZI DİRİ TUTTUK''

Siyaset 20.09.2021 - 11:52, Güncelleme: 20.09.2021 - 11:52
 

RECEP KAYA: ''PANDEMİDE TEŞKİLATIMIZI DİRİ TUTTUK''

KOCAELİ HABERİ
Recep Kaya,  20 Eylül 2020 Gebze ilçe kongresinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı seçilişininden bugüne geçen bir yılını değerlendirmek için bu sabaha Arapçeşme mahallesi Bilim Kültür merkezinde bölge basını ile bir araya geldi. Başkan Kaya'nın basın toplantsında ilçe yönetim kurulu üyeleri,ile kadın ve gençlik kolları başkanları da hazır bulundu.. PANDEMİDE TEŞKİLATIMIZI DİRİ TUTTUK Konuşmasında Pandemi dönemi boyunca her hafta toplantıları pandemi kurallarına uyarak gerçekleştirerek teşkilatları diri tuttuklarına vurgu yapan ve "Geçmiş dönemde ilçe teşkilatında görev yapan tüm dava arkadaşlarımız ile irtibata geçerek verilerimizi güncelledik." konusunun altını çizen Başkan Kaya toplantıda yaptığı bilgilendirme toplantısında şu sözlere yer verdi. "Göreve geldiğimizden bu yana geçen 1 yılın eimizden geldiğinde 1 günü 1 saati boş geçirmeden ekibimizle birlikte koşturarak geçirdik. Her günü planlanmış bir yapıyla 2023 seçimlerine doğru gidiyoruz.  1 yıl içinde neler yaptınız diye soracaksınız. Gebzemizde önceki dönem ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız, kanat önderlerimiz ile istişare ederek önce yönetimimizi oluşturduk. Ben öncelikle Gebze teşkilatlarımızda önceki dönem görev yapmış ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimize teşekür etmek isterim. Onlarla bir araya geldiğimizde eski kelimesinden uzak onlarla yol yürüyeceğimizi ifade ettik. Bir bilgi bankası oluşturduk. Ardından köy ve mahalle teşkilat yapımızı gözden geçirdik. Teşkilatlarımızın toplantı ve saha kabiliyetlerini kullanarak pandemi sürecine uygun çalışmalara imza attık. Onlarla bir araya geldiğimizde eski kelimesinden uzak onlarla yol yürüyeceğimizi ifade ettik. Bir bilgi bankası oluşturduk. Ardından köy ve mahalle teşkilat yapımızı gözden geçirdik. Teşkilatlarımızın toplantı ve saha kabiliyetlerini kullanarak pandemi sürecine uygun çalışmalara imza attık. " HEP SAHADA OLDUK "Meclis üyelerimizin, belediye başkanlarımızın, vekillerimizin katılımı ile üyelerimiz ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Temmuz'un sonunda başladık ve 550 eve gittik. 195 yeni üye kaydı yaptık. Yapılan tüm üyeler tekrar aranıyor ve sisteme kayıt ediliyor. Sisteme kayıt etmediğimiz üye kayıtlarını sizlerle paylaşmıyorum. Sandık görevlileri ile ilgili eğitim çalışmalarına start verdik.Günümüzn teşkilatçılık yapısında sadece saha çalışması yeterli değildir. Sabah evden çıkarken esnafımıza uğramadan teşkilata gelmiyorum. Onların gördüğü sıkıntıları, eksiklikleri dinleyerek notlar alıyorum.  Bize gelen iletilen her sorunun hiçbirini atlamadan çözmek adına gayret veriyoruz. Pazar günü genelde teşkilat çalışmaları yapmam. O günü aileme ayırırım.  Dün değişik siyasi perti temsilcileri ile bir aradaydık. Bizim taleplere yaklaşımımızda farklı siyasi parti görüşleri nin önemi yoktur. Her talep bizim için çözülmek üzere iştir." 
KOCAELİ HABERİ

Recep Kaya,  20 Eylül 2020 Gebze ilçe kongresinde AK Parti Gebze İlçe Başkanı seçilişininden bugüne geçen bir yılını değerlendirmek için bu sabaha Arapçeşme mahallesi Bilim Kültür merkezinde bölge basını ile bir araya geldi. Başkan Kaya'nın basın toplantsında ilçe yönetim kurulu üyeleri,ile kadın ve gençlik kolları başkanları da hazır bulundu..

PANDEMİDE TEŞKİLATIMIZI DİRİ TUTTUK

Konuşmasında Pandemi dönemi boyunca her hafta toplantıları pandemi kurallarına uyarak gerçekleştirerek teşkilatları diri tuttuklarına vurgu yapan ve "Geçmiş dönemde ilçe teşkilatında görev yapan tüm dava arkadaşlarımız ile irtibata geçerek verilerimizi güncelledik." konusunun altını çizen Başkan Kaya toplantıda yaptığı bilgilendirme toplantısında şu sözlere yer verdi.

"Göreve geldiğimizden bu yana geçen 1 yılın eimizden geldiğinde 1 günü 1 saati boş geçirmeden ekibimizle birlikte koşturarak geçirdik. Her günü planlanmış bir yapıyla 2023 seçimlerine doğru gidiyoruz.  1 yıl içinde neler yaptınız diye soracaksınız. Gebzemizde önceki dönem ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız, kanat önderlerimiz ile istişare ederek önce yönetimimizi oluşturduk. Ben öncelikle Gebze teşkilatlarımızda önceki dönem görev yapmış ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimize teşekür etmek isterim. Onlarla bir araya geldiğimizde eski kelimesinden uzak onlarla yol yürüyeceğimizi ifade ettik. Bir bilgi bankası oluşturduk. Ardından köy ve mahalle teşkilat yapımızı gözden geçirdik. Teşkilatlarımızın toplantı ve saha kabiliyetlerini kullanarak pandemi sürecine uygun çalışmalara imza attık. Onlarla bir araya geldiğimizde eski kelimesinden uzak onlarla yol yürüyeceğimizi ifade ettik. Bir bilgi bankası oluşturduk. Ardından köy ve mahalle teşkilat yapımızı gözden geçirdik. Teşkilatlarımızın toplantı ve saha kabiliyetlerini kullanarak pandemi sürecine uygun çalışmalara imza attık. "

HEP SAHADA OLDUK

"Meclis üyelerimizin, belediye başkanlarımızın, vekillerimizin katılımı ile üyelerimiz ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Temmuz'un sonunda başladık ve 550 eve gittik. 195 yeni üye kaydı yaptık. Yapılan tüm üyeler tekrar aranıyor ve sisteme kayıt ediliyor. Sisteme kayıt etmediğimiz üye kayıtlarını sizlerle paylaşmıyorum. Sandık görevlileri ile ilgili eğitim çalışmalarına start verdik.Günümüzn teşkilatçılık yapısında sadece saha çalışması yeterli değildir. Sabah evden çıkarken esnafımıza uğramadan teşkilata gelmiyorum. Onların gördüğü sıkıntıları, eksiklikleri dinleyerek notlar alıyorum.  Bize gelen iletilen her sorunun hiçbirini atlamadan çözmek adına gayret veriyoruz. Pazar günü genelde teşkilat çalışmaları yapmam. O günü aileme ayırırım.  Dün değişik siyasi perti temsilcileri ile bir aradaydık. Bizim taleplere yaklaşımımızda farklı siyasi parti görüşleri nin önemi yoktur. Her talep bizim için çözülmek üzere iştir." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.