KOCAELİ EMNİYETİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Yaşam 08.07.2020 - 04:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYETİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KH(CENGİZYUCAK  Kandıra'da geçtiğimiz gün denizde akıntıya kapılarak boğulan polis memuru Muhammet Şahin Gülmez'in cenazesi polis arkadaşlarının omuzunda İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.. Haftasonu eşi ve 3 yaşındaki kızı ile birlikte Kandıra'daki Kerpe Halk Plajı'na giden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Şahin Gülmez, denize girdi. Gülmez bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine cankurtaranlar suya girip, Gülmez'i kıyıya çıkardı. Gülmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.. Polis memuru Muhammet Şahin Gülmez'in cenazesi, dün Alikahya Karadenizliler Mahallesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Karadenizliler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Kocaeli Vali Vekili Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gülmez'in ailesi ve silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.. Kocaeli Haberi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

KH(CENGİZYUCAK  Kandıra'da geçtiğimiz gün denizde akıntıya kapılarak boğulan polis memuru Muhammet Şahin Gülmez'in cenazesi polis arkadaşlarının omuzunda İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı..

Haftasonu eşi ve 3 yaşındaki kızı ile birlikte Kandıra'daki Kerpe Halk Plajı'na giden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Şahin Gülmez, denize girdi. Gülmez bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine cankurtaranlar suya girip, Gülmez'i kıyıya çıkardı. Gülmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık havaPolis memuru Muhammet Şahin Gülmez'in cenazesi, dün Alikahya Karadenizliler Mahallesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Karadenizliler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Kocaeli Vali Vekili Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gülmez'in ailesi ve silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı..

Kocaeli Haberi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.