BAŞKANLARDAN OMUZ OMUZA MESAJI

Siyaset 11.08.2021 - 15:53, Güncelleme: 11.08.2021 - 16:05
 

BAŞKANLARDAN OMUZ OMUZA MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılması planlanan içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi için temel atma töreni gerçekleşti. Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile vermiş olduğu omuz omuza samimi fotoğraf karesini Başkan Muzaffer Bıyık "Omuz omuza verince yol mu dayanır…" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile Darıca’ya yapılması planlanan içerisinde taziye evi ve aşevi ile birlikte sosyal market ve birçok farklı birimin yer alacağı Hizmet Kompleksi için temel atma töreni gerçekleşti.

Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile vermiş olduğu omuz omuza samimi fotoğraf karesini Başkan Muzaffer Bıyık "Omuz omuza verince yol mu dayanır…" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.