KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN BÜYÜK BAŞARISI

Asayiş 30.11.2020 - 15:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN BÜYÜK BAŞARISI

Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İlimiz TEM Otoyolu üzerinde durdurulan yolcu otobüsünde Narkotik köpeği Alfa ile yapılan aramada, motor arkasına zulalanmış vaziyette 168 paket halinde 87150 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 7 şahıs gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele kapsamında çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İşte o anların görüntüsü  

Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
İlimiz TEM Otoyolu üzerinde durdurulan yolcu otobüsünde Narkotik köpeği Alfa ile yapılan aramada, motor arkasına zulalanmış vaziyette 168 paket halinde 87150 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 7 şahıs gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele kapsamında çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
İşte o anların görüntüsü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.