KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TAVİZ VERMİYOR

17.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TAVİZ VERMİYOR

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının uygulanmasında taviz vermiyor.. İŞTE EMİNYETTEN YAPILAN BASIN DUYURUSU Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden 16.09.2020 günü yapılan denetim ve kontrollerde 1502 iş yeri denetlenmiş olup 21326 şahıs sorgulanmıştır. Yapılan denetimlerde; ⦁ Karantina ihlali yapan 25 şahsa, ⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 7 şahsa, ⦁ Maske takmadığı için 253 şahsa idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler  haricinde çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs yakalanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                                    

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının uygulanmasında taviz vermiyor..

İŞTE EMİNYETTEN YAPILAN BASIN DUYURUSU

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden 16.09.2020 günü yapılan denetim ve kontrollerde 1502 iş yeri denetlenmiş olup 21326 şahıs sorgulanmıştır. Yapılan denetimlerde;
⦁ Karantina ihlali yapan 25 şahsa,
⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 7 şahsa,
⦁ Maske takmadığı için 253 şahsa idari para cezası uygulanmış olup yapılan idari işlemler 
haricinde çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs yakalanmıştır.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.