KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GEREĞİNİ YAPTI

04.08.2020 - 09:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GEREĞİNİ YAPTI

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla Kocali İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşlar öncelikle uyarıldı ancak uyarılara rağmen yasaklara uymayanlara cezai işlemler yapıldı. Bu kapsamda alınan tedbirlere uymayan vatandaşların tespiti amacıyla 02.08.2020 günü yapılan denetim ve kontrollerde 607 iş yeri denetlendi ve 12.357 şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde; ⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 1 iş yerine, ⦁ Karantina ihlali yapan 4 şahsa, ⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 30 şahsa, ⦁ Maske takmadığı için 102 şahsa idari para cezası uygulandı ve bu yapılan idari işlemler  haricinde de çeşitli suçlardan aranan 35 şahıs yakalandı.         

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla Kocali İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından vatandaşlar öncelikle uyarıldı ancak uyarılara rağmen yasaklara uymayanlara cezai işlemler yapıldı.

Bu kapsamda alınan tedbirlere uymayan vatandaşların tespiti amacıyla 02.08.2020 günü yapılan denetim ve kontrollerde 607 iş yeri denetlendi ve 12.357 şahıs sorgulandı.

Yapılan denetimlerde;
⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 1 iş yerine,
⦁ Karantina ihlali yapan 4 şahsa,
⦁ Sosyal mesafe kuralına uymayan 30 şahsa,
⦁ Maske takmadığı için 102 şahsa idari para cezası uygulandı ve bu yapılan idari işlemler  haricinde de çeşitli suçlardan aranan 35 şahıs yakalandı.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.