KÖRFEZ'DEKİ MAHALLEYE YÜZLERCE TON ASFALT

İlçeler 30.12.2021 - 13:19, Güncelleme: 30.12.2021 - 13:19
 

KÖRFEZ'DEKİ MAHALLEYE YÜZLERCE TON ASFALT

KOCAELİ HABERİ
Altyapı çalışmaları tamamlanan Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üstyapısı da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile tamamlandı. İSU tarafından yapılan altyapı çalışması sonrası Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üstyapı çalışmaları da tamamlandı. 730 TON ASFALT SERİLDİ 500 metre uzunluktaki Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üst ve alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak yol güvenliği ve konforu sağlandı. 750 ton plent miks temel, 730 ton da asfalt serimi yapılan Akşemsettin Caddesi vatandaşların kullanımına sunuldu.
KOCAELİ HABERİ

Altyapı çalışmaları tamamlanan Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üstyapısı da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile tamamlandı. İSU tarafından yapılan altyapı çalışması sonrası Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üstyapı çalışmaları da tamamlandı.

730 TON ASFALT SERİLDİ

500 metre uzunluktaki Körfez Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesinin üst ve alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak yol güvenliği ve konforu sağlandı. 750 ton plent miks temel, 730 ton da asfalt serimi yapılan Akşemsettin Caddesi vatandaşların kullanımına sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.