MHP KURMAYLARINDAN KOCAELİ BÜROKRATLARINA ZİYARET

Siyaset 25.12.2021 - 03:11, Güncelleme: 25.12.2021 - 03:11
 

MHP KURMAYLARINDAN KOCAELİ BÜROKRATLARINA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli İl Başkanlığınca düzenlenen program kapsamında dün Kocaeli İl Bürokratları ziyaret edildi.. MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça ve Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı'yı makamlarında ziyaret etti... Kocaeli ve yerel devlet hizmetlerinin de değerlendirildiği ziyaretler kapsamoında nazik ev sahiplikleri için teşekkürler edildi..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli İl Başkanlığınca düzenlenen program kapsamında dün Kocaeli İl Bürokratları ziyaret edildi..

MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça ve Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı'yı makamlarında ziyaret etti...

Kocaeli ve yerel devlet hizmetlerinin de değerlendirildiği ziyaretler kapsamoında nazik ev sahiplikleri için teşekkürler edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.