KOCAELİ DEVA PARTİLİLERİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 18.11.2020 - 23:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ DEVA PARTİLİLERİN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ DEVA Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Mahir Akar yakalanmış olduğu koronavirüsten dolayı vefat eden babası Rahmi Akar'dan 8 saat sonra yaşamını yitirdi! Acı haberi DEVA Partisi Körfez ilçe başkanı Orhan Bozkurt "Sonsuz üzüntülere yol açtın güzel insan değerli dost. Hayatımda en önemli dostum ve arkadaşlarımdan olan sevgili Mahir Akar'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Arkadaşıma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Covit illeti ne güzel insanları aldın bizden." ifadeleri ile duyurdu.. Rahmi Akar ile eşi Meliha Akar'ın tedavileri hastanede, Mahir Akar, eşi ve çocuklarının ise tedavisi evde devam ediyordu. Rahmi Akar Salı günü sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Rahmi Akar'ın cenazesi, ikndi namazı sonrası Körfez Hacı Osman Camiinde kaldırıldığı esnada, evde tedavi gören ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan oğlu Mahir Akar da rahatsızlandı. Babası toprağa verildiği esnada rahatsızlanan oğlu Mahir Akar da babasından sadece 8 saat sonra hayatını kaybetti. Baba ve oğlun 8 saat ara ile hayatını kaybetmesi Akar ailesini, yakınlarını ve DEVA Partilileri  üzüntüye boğdu.

KOCAELİ HABERİ DEVA Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Mahir Akar yakalanmış olduğu koronavirüsten dolayı vefat eden babası Rahmi Akar'dan 8 saat sonra yaşamını yitirdi!

Acı haberi DEVA Partisi Körfez ilçe başkanı Orhan Bozkurt "Sonsuz üzüntülere yol açtın güzel insan değerli dost. Hayatımda en önemli dostum ve arkadaşlarımdan olan sevgili Mahir Akar'ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Arkadaşıma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Covit illeti ne güzel insanları aldın bizden." ifadeleri ile duyurdu..

Rahmi Akar ile eşi Meliha Akar'ın tedavileri hastanede, Mahir Akar, eşi ve çocuklarının ise tedavisi evde devam ediyordu. Rahmi Akar Salı günü sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Rahmi Akar'ın cenazesi, ikndi namazı sonrası Körfez Hacı Osman Camiinde kaldırıldığı esnada, evde tedavi gören ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan oğlu Mahir Akar da rahatsızlandı.

Babası toprağa verildiği esnada rahatsızlanan oğlu Mahir Akar da babasından sadece 8 saat sonra hayatını kaybetti. Baba ve oğlun 8 saat ara ile hayatını kaybetmesi Akar ailesini, yakınlarını ve DEVA Partilileri  üzüntüye boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.