RECEP KAYA BÜYÜKGÖZ'E NEFES ALDIRMIYOR

Siyaset 05.01.2022 - 15:19, Güncelleme: 05.01.2022 - 15:19
 

RECEP KAYA BÜYÜKGÖZ'E NEFES ALDIRMIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediyesi ile Gebzeliler arasındaki bağı güçlendirmek için Beledsiye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte sürekli esnaf ve STK ziyaretleri programları gerçekleştirtiyor.. Her hafta bir mahalleye konuk olan ve esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, bu hafta Hacı Halil Mahallesi’ndeydi. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Eskiçarşı’da bulunan dükkanlar başkanlar tarafından tek tek ziyaret edildi. Çarşı esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, vatandaşların ve esnafların talep ve görüşlerini de dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, devam eden projeler ve belediye hizmetlerine ilişkin de bilgi verdi. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediyesi ile Gebzeliler arasındaki bağı güçlendirmek için Beledsiye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte sürekli esnaf ve STK ziyaretleri programları gerçekleştirtiyor..

Her hafta bir mahalleye konuk olan ve esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, bu hafta Hacı Halil Mahallesi’ndeydi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Eskiçarşı’da bulunan dükkanlar başkanlar tarafından tek tek ziyaret edildi. Çarşı esnaflarına hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, vatandaşların ve esnafların talep ve görüşlerini de dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, devam eden projeler ve belediye hizmetlerine ilişkin de bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.