KOCAELİ'DE YAKALANDILAR

13.07.2020 - 12:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE YAKALANDILAR

Kocaeli Emniyet Müdürülüğü çeşitli suçlardan aranan 35 kişiyi yakaladı.. Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla Kocaeli'de 79 ekip ve 272 personelin katılımıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Operasyon sonucunda, yaralama, cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, silahla tehdit, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi suçlardan aranan ve haklarında 1-10 yıl hapis cezası bulunan 35 kişi yakalandı. Gözaltına alınanlar, gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Kocaeli Emniyet Müdürülüğü çeşitli suçlardan aranan 35 kişiyi yakaladı..

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla Kocaeli'de 79 ekip ve 272 personelin katılımıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Operasyon sonucunda, yaralama, cebir, tehdit ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, silahla tehdit, hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi suçlardan aranan ve haklarında 1-10 yıl hapis cezası bulunan 35 kişi yakalandı. Gözaltına alınanlar, gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.