Mustafa Sarıgül'den Flaş 14 belediye başkanı iddiası

Siyaset 26.09.2021 - 20:30, Güncelleme: 26.09.2021 - 20:30
 

Mustafa Sarıgül'den Flaş 14 belediye başkanı iddiası

KOCAELİ HABERİ
Mustafa Sarıgül yeniden genel başkan seçildi, '14 belediye başkanı bize gelmek istiyor' dedi Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin 1'inci Olağan Genel Kurultayı'nda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Sarıgül, '14 belediye başkanı bize gelmek istiyor' iddiasında bulundu.  Sarıgül’ün tek aday olduğu kurultayda 933 delegeden 738’i oy kullandı. Sarıgül, geçerli olan 635 oyun tamamını alarak tekrar ‘genel başkan’ oldu. TDP 1’inci Olağan Genel Kurultayı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burada konuşan TDP Genel Başkanı Sarıgül, barış yerine kavga üreten siyasete son vermek üzere kurulduklarını belirterek, “Şunu bilmenizi istiyorum; iktidarlar mevsim gibidir, zamanı gelince değişir. Yeter ki o iktidarı değiştirirken sağlam, emin, kararlı, ilkeli ve prensipli adım atalım. Yani o iktidarları değiştirirken oluşturulacak olan yapı, vatanından, milletinden, toprağından, bayrağından yana olsun. Oluşturulacak olan o yapı öyle bir yapı olsun ki ulusal birlikten yana olsun, ‘önce devletimiz sonra partimiz’ diyen bir yapı olsun. TDP ‘önce devletimiz sonra partimiz’ diyen bir partidir” dedi. “14 TANE BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZE GELMEK İSTİYOR” Ama bulunduğu partide davasını satmak istiyor, davasına ihanet ediyor; biz bu tip hiçbir arkadaşı partimize asla almayız. Çünkü deriz ki o partiye ihanet ettiğine göre bu partiye de ihanet eder. Biz çok hassas olacağız. Bilmenizi istiyorum; 14 tane belediye başkanımız bize gelmek istiyor. Çeşitli siyasi partiler de var. Onlarla konuşuyoruz ve diyoruz ki ‘doğru değil, acele etmeyin.’ Hiçbir milletvekili transferi yapmayacağız. Milletvekili transferini etik bulmayız, doğru bulmayız. Çünkü o milletvekilleri gelirse benim buradaki arkadaşlarımın haklarını yer.
KOCAELİ HABERİ

Mustafa Sarıgül yeniden genel başkan seçildi, '14 belediye başkanı bize gelmek istiyor' dedi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin 1'inci Olağan Genel Kurultayı'nda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. Sarıgül, '14 belediye başkanı bize gelmek istiyor' iddiasında bulundu.  Sarıgül’ün tek aday olduğu kurultayda 933 delegeden 738’i oy kullandı. Sarıgül, geçerli olan 635 oyun tamamını alarak tekrar ‘genel başkan’ oldu.

TDP 1’inci Olağan Genel Kurultayı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Burada konuşan TDP Genel Başkanı Sarıgül, barış yerine kavga üreten siyasete son vermek üzere kurulduklarını belirterek, “Şunu bilmenizi istiyorum; iktidarlar mevsim gibidir, zamanı gelince değişir. Yeter ki o iktidarı değiştirirken sağlam, emin, kararlı, ilkeli ve prensipli adım atalım.

Yani o iktidarları değiştirirken oluşturulacak olan yapı, vatanından, milletinden, toprağından, bayrağından yana olsun. Oluşturulacak olan o yapı öyle bir yapı olsun ki ulusal birlikten yana olsun, ‘önce devletimiz sonra partimiz’ diyen bir yapı olsun. TDP ‘önce devletimiz sonra partimiz’ diyen bir partidir” dedi.

“14 TANE BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZE GELMEK İSTİYOR”

Ama bulunduğu partide davasını satmak istiyor, davasına ihanet ediyor; biz bu tip hiçbir arkadaşı partimize asla almayız. Çünkü deriz ki o partiye ihanet ettiğine göre bu partiye de ihanet eder. Biz çok hassas olacağız. Bilmenizi istiyorum; 14 tane belediye başkanımız bize gelmek istiyor. Çeşitli siyasi partiler de var. Onlarla konuşuyoruz ve diyoruz ki ‘doğru değil, acele etmeyin.’ Hiçbir milletvekili transferi yapmayacağız. Milletvekili transferini etik bulmayız, doğru bulmayız. Çünkü o milletvekilleri gelirse benim buradaki arkadaşlarımın haklarını yer.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.