KOCAELİ'DE SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

12.01.2021 - 09:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

11.01.2021 günü ilimiz İzmit ilçesinde bulunan bir işletmede, sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden yapılan çalışmalarda; Bahse konu kahvehanenin açık olduğu tespit edilmiş ve kahvehane içerisinde duvara asılı vaziyette bir adet oyun makinesi ele geçirilmiştir. İş yerinde bulunan 2 şahsa, “Kumar Oynatmak İçin Yer ve İmkân Sağlamaktan” adli, ayrıca koronavirüs tedbirlerine uymamaktan idari işlem yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

11.01.2021 günü ilimiz İzmit ilçesinde bulunan bir işletmede, sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden yapılan çalışmalarda;

Bahse konu kahvehanenin açık olduğu tespit edilmiş ve kahvehane içerisinde duvara asılı vaziyette bir adet oyun makinesi ele geçirilmiştir. İş yerinde bulunan 2 şahsa, “Kumar Oynatmak İçin Yer ve İmkân Sağlamaktan” adli, ayrıca koronavirüs tedbirlerine uymamaktan idari işlem yapılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.