BAŞKAN ÇİFTÇİ YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

İlçeler 23.08.2021 - 17:22, Güncelleme: 23.08.2021 - 17:22
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Akse mahallesinde pmt serimi, bordür döşeme, asfalt atma ve ızgara yapımı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Gerçekleştirilen çalışmalarda 9 bin ton asfalt, 20 bin ton  pmt, 10 bin metrekare bordür kullanıldı. Ayrıca yenilenen sokaklarda yeni ızgaralar yerleştirildi. Başkan Çiftçi, sahada yapılan çalışmaları inceleyerek Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü birimindeki yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların titizlikle hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Başkan Çiftçi; “Halkımızın daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Akse mahallesinde pmt serimi, bordür döşeme, asfalt atma ve ızgara yapımı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Gerçekleştirilen çalışmalarda 9 bin ton asfalt, 20 bin ton  pmt, 10 bin metrekare bordür kullanıldı. Ayrıca yenilenen sokaklarda yeni ızgaralar yerleştirildi.
Başkan Çiftçi, sahada yapılan çalışmaları inceleyerek Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü birimindeki yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların titizlikle hızlı bir şekilde tamamlanmasını isteyen Başkan Çiftçi; “Halkımızın daha huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşaması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.