BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A JEST

İlçeler 28.01.2022 - 04:30, Güncelleme: 28.01.2022 - 04:40
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A JEST

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin yıllardan beri trafikte en büyük sorun noktalarından birisi olan GOSB kavşağının yükünün hafifletilmesi için Tembelova ve Kirazpınar köprüleri ile yan bağlantı yollarının inşasını tamamlattırıp hizmete açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bu köprülerin fotoğraflarını sosyal medya sayfalarından "Projelerimizi bir bir tamamlıyoruz. Gebze, TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Projesi kapsamında Kirazpınar ve Tembelova Köprülerini TRAFİĞE AÇTIK. Çalışınca Oluyor" açıklaması ile paylaştı.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de, Başkan Büyükakın'ın bu Gebze'ye hizmet paylaşımını, hiç bir yorum eklemeden kendi sosyal medya sayfasından paylaşarak, kendi takipçilerine ulaştırdı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin yıllardan beri trafikte en büyük sorun noktalarından birisi olan GOSB kavşağının yükünün hafifletilmesi için Tembelova ve Kirazpınar köprüleri ile yan bağlantı yollarının inşasını tamamlattırıp hizmete açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bu köprülerin fotoğraflarını sosyal medya sayfalarından "Projelerimizi bir bir tamamlıyoruz. Gebze, TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1. Etap Projesi kapsamında Kirazpınar ve Tembelova Köprülerini TRAFİĞE AÇTIK. Çalışınca Oluyor" açıklaması ile paylaştı..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'de, Başkan Büyükakın'ın bu Gebze'ye hizmet paylaşımını, hiç bir yorum eklemeden kendi sosyal medya sayfasından paylaşarak, kendi takipçilerine ulaştırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.