KOCAELİ'DE KOŞTULAR

19.02.2020 - 10:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE KOŞTULAR

Türkiye Jokey Kulübü tarafından 7 koşulu Kocaeli programının 4. Yarışı olan Vali Kupası Koşusu,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un katılımları ile gerçekleşti. Kartepe Hipodromunda düzenlenen koşuyu takip eden  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’a  Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kocaeli Tarım ve Orman  İl Müdürü Kerim Mete, Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş  eşlik etti. Mücadelede 4  yaş ve üzeri safkan Arap atları 2 bin metre mesafe kum pistte start aldı. Başa baş mücadelenin gerçekleştiği yarışı, jokeyliğini Özcan Yıldırım’ın yaptığı  "Memduhağa" isimli at kazandı. Yarışın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Vali Hüseyin Aksoy, at sahibi Cafer Akbulut'a birincilik kupasını verdi.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından 7 koşulu Kocaeli programının 4. Yarışı olan Vali Kupası Koşusu,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un katılımları ile gerçekleşti.

Kartepe Hipodromunda düzenlenen koşuyu takip eden  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’a  Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kocaeli Tarım ve Orman  İl Müdürü Kerim Mete, Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş  eşlik etti.

Mücadelede 4  yaş ve üzeri safkan Arap atları 2 bin metre mesafe kum pistte start aldı. Başa baş mücadelenin gerçekleştiği yarışı, jokeyliğini Özcan Yıldırım’ın yaptığı  "Memduhağa" isimli at kazandı.

Yarışın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Vali Hüseyin Aksoy, at sahibi Cafer Akbulut'a birincilik kupasını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.