KOCAELİ'DE Kİ O FETÖ'CÜLER YAKALANDI

Asayiş 25.12.2020 - 12:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE Kİ O FETÖ'CÜLER YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 25.12.2020 günü İlimiz ile birlikte toplam 3 ilde terör örgütünün TSK içerisindeki yapılanmasına mensup 9 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda şüpheli şahısların tamamı gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
25.12.2020 günü İlimiz ile birlikte toplam 3 ilde terör örgütünün TSK içerisindeki yapılanmasına mensup 9 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda şüpheli şahısların tamamı gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.